VV Gorredijk

Onze webshop

 

Proeftrainen
Vanaf vijf jaar kun je lid worden bij VV Gorredijk. Wil je eerst proeftrainen om kennis te maken met het voetbalveld? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Nanne Tjoelker. 06-21 48 14 49. Nanne zal ervoor zorgen dat er kan worden meegetraind! 

 

 

Aspirantlid aanmelden

Velden met een * zijn verplicht!

Afmelden

Een verzoek tot beëindiging van het lidmaatschap kan op uiterlijk 1 juni van het betreffende jaar ingediend worden via sportlinkvvgorredijk@gmail.com Conform statuten kan het lidmaatschap slechts 1x per jaar worden beëindigd.voetbalclub. Dit in verband met eventuele overschrijving.

Lid worden lukt niet?

Lukt het niet met het formulier? Neem dan contact op via sportlinkvvgorredijk@gmail.com

In de mail graag naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum vermelden en of je al eerder lid bent geweest van een voetbalclub. Dit in verband met eventuele overschrijving.

Contributie 2022 -2023

Dit zijn de contributies inclusief wedstrijdkleding en trainingspakken m.u.v. algemeen en onder 7 jr. Peildatum voor bepaling contributie is 1-1-2023.

De contributie wordt betaald middels een automatische machtiging, waarbij de bedragen per maand worden geïnd, rond de 10e van de betreffende maand.

Gele en rode kaarten

Geldboetes verbonden aan gele en rode kaarten die de KNVB voor de leden van VV Gorredijk rechtstreeks bij de club in rekening brengt, worden volledig doorbelast aan het betreffende lid.

Please install and activate TablePress plugin to work this widget.
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media