VV Gorredijk

Onze webshop

 

Proeftrainen
Vanaf vijf jaar kun je lid worden bij VV Gorredijk. Wil je eerst proeftrainen om kennis te maken met het voetbalveld? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Nanne Tjoelker. 06-21 48 14 49. Nanne zal ervoor zorgen dat er kan worden meegetraind! 

 

 

BELANGRIJK: LEES DIT EERST

Momenteel kampen wij met een technisch probleem met ons aanmeldformulier. Hierdoor is de kans groot de uw aanmelding niet goed in onze mailbox terecht komt. In dat geval vragen we u om de onderstaande gegevens te mailen naar sportlinkvvgorredijk@gmail.com

In de mail graag naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum vermelden en of je al eerder lid bent geweest van een voetbalclub. Dit in verband met eventuele overschrijving.

Aspirantlid aanmelden

Velden met een * zijn verplicht!

Afmelden

Een verzoek tot beëindiging van het lidmaatschap kan op uiterlijk 1 juni van het betreffende jaar ingediend worden via sportlinkvvgorredijk@gmail.com Conform statuten kan het lidmaatschap slechts 1x per jaar worden beëindigd.voetbalclub. Dit in verband met eventuele overschrijving.

Dit zijn de contributies inclusief wedstrijdkleding en trainingspakken m.u.v. algemeen en onder 7 jr. Peildatum voor bepaling contributie is 1-1-2024.

De contributie wordt betaald middels een automatische machtiging, waarbij de bedragen per maand worden geïnd, rond de 10e van de betreffende maand.

Financiële ondersteuning voor sport en cultuur: Jeugdfonds en Kindpakket

Heeft u moeite om de contributie te betalen? Zowel het Jeugdfonds Sport en Cultuur als het Kindpakket bieden hulp! Deze instanties kunnen de contributie en/of benodigdheden betalen voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar financiële problemen spelen.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Geerte Kwant van Beweegteam Opsterland. Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen op www.kindpakket.nl. Via het Kindpakket kunnen ouders met een beperkt budget eenvoudig een tegemoetkoming aanvragen.

Gele en rode kaarten

Geldboetes verbonden aan gele en rode kaarten die de KNVB voor de leden van VV Gorredijk rechtstreeks bij de club in rekening brengt, worden volledig doorbelast aan het betreffende lid.

Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media