VV Gorredijk

voorbeschouwing gorredijk 1 - akkrum 1

𝗡𝗘𝗫𝗧 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 ⚽
Daar gaan we weer! Bijna een maand geleden stond Gorredijk voor het laatst op het veld in een competitiewedstrijd. Aankomende zondag is het weer zover, en zullen onze jongens Akkrum ontvangen op Sportpark Kortezwaag.
Ons vlaggenschip heeft goed kunnen trainen in de verstreken weken en zette afgelopen dinsdag een sterke prestatie neer in een oefenwedstrijd tegen Scharnegoutum (4e Klasse zaterdag). Met een overtuigende 1-6 overwinning keerden onze jongens huiswaarts.
Maar ja, oefenwedstrijden; die tellen niet. Aanstaande zondag staat de tweede ontmoeting van het seizoen met Akkrum op het programma, de huidige nummer drie van de competitie. Eerder behaalde Gorredijk een nipte 3-4 overwinning op Sportpark de Meine. Akkrum heeft zich dit seizoen als een geduchte tegenstander getoond en werkt hard om hun positie bovenin te behouden. Het verschil tussen Gorredijk en Akkrum bedraagt momenteel drie punten. Een overwinning zou ons vlaggenschip in een goede positie brengen en het gat kunnen vergroten.
Genoeg theorie, laten we dit zondag in de praktijk brengen. We hopen u te zien op ons (hopelijk) zonnige sportpark. Oant snein! 👊