VV Gorredijk

Onze webshop

wat een weekend!

We kunnen terugkijken op een prachtig weekend vol voetbal en plezier! Vrijdag trapten we af met een succesvolle editie van het Albert Heijn Gorredijk Damestoernooi. Het weer was ons goed gezind en bleek een voorbode voor de zaterdag!

Het Albert Heijn Gorredijk Jeugdtoernooi werd namelijk onder een felle zon afgewerkt ☀️ Maar liefst 92 teams waren dit weekend op onze velden actief, waarvoor wij een groot compliment aan de toernooicommisie willen maken. Het was een top dag!

Het weekend werd afgesloten met de seizoenafsluiting, die dit jaar in het teken stond van een beach party 🏝

Van veel vaste krachten op en rondom onze voetbalvelden werd afscheid genomen. Spelers Jort Otten en Jasper de Jong zwaaien af. Ook jarenlange wedstrijdverslagschrijver Boy Willems legt zijn pen neer en Remco Blauw, die 18 jaar actief was als grensrechter werd uitgezwaaid.

Hoofdtrainer Michiel Hornstra en leider Elmer Bruinsma stoppen na twee jaar leiding over het eerste elftal te hebben gehad met hun functie, waar zij door de voorzitter Jos de Vries en aanvoerder Lars Klijnstra met lofzang werden toegesproken.

De JO19-1 bedankt hun trainer en leiders voor het kampioensjaar en ook Peter van der Wijk en Fedde Jonker van de MO-20 werden door hun dames in het zonnetje gezet🙌🏻

Als klap op de vuurpijl werd Sil Bruinsma als Speler van het Jaar uitgeroepen, gefeliciteerd Sil! 🏆

Wij bedanken alle vrijwilligers van de toernooicommissie, kantine, scheidsrechters, EHBO, leiders en coaches voor hun inzet. Het is een cliché, maar een toernooi als deze is zonder jullie echt niet mogelijk.

Ook een groot compliment aan onze jeugdleden die zich afgelopen weekend fantastisch hebben ingezet en mee hebben geholpen aan deze prachtige dagen!

Daarnaast willen wij aandacht schenken aan alle sponsoren van onze fantastische club. Alle sponsoren enorm bedankt voor jullie bijdrage en vertrouwen in onze club.

Samen sterker 💪🏻

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media