VV Gorredijk

Onze webshop

𝗡𝗘𝗫𝗧 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 ⚽
Morgenavond reist Gorredijk af naar Sportpark Cornjum om vervolgens om 20:00 uur af te trappen tegen de nummer vijf VV DTD. Gorredijk kent erg mooie voetbalweken door het behalen van veel punten gecombineerd met mooie wedstrijden.
De positieve resultaten kregen afgelopen weekend een goed vervolg door de 1-0 overwinning tegen VC Trynwalden. Een winstpartij waar de ploeg van Hornstra en Bruinsma een compliment voor verdient. Gorredijk koestert warme herinneringen aan de eerste ontmoeting met DTD dit seizoen. Op 27 februari werd er in eigen huis met 3-2 gewonnen van De Trije Doarpen. Trije punten die destijds weinig mensen zagen aankomen.

De combinatie vereniging van de dorpen Britsum, Cornjum en Jelsum zal een vervelende nasmaak hebben overgehouden aan afgelopen weekend. De uitwedstrijd tegen nummer twee Dronrijp werd met 4-3 verloren. In het wedstrijdverslag stond beschreven dat het een knotsgekke pot voetbal was, waar na de tijd gebroederlijk met elkaar een drankje werd genuttigd. Nu mag u inschatten waar de daadwerkelijke bittere nasmaak vandaan kwam!

Morgen een doordeweekse speelronde, maar hopelijk is uw steun daar niet minder om! Even lekker 38 minuutjes in de auto naar Cornjum om ons vlaggenschip te zien ballen. En het mooie is: zondag spelen ze alweer. Lekker toch! Tot morgen 💪

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media