VV Gorredijk

Onze webshop

Donderdag wordt de wedstrijd tussen Gorredijk 1 en vv St. Annaparochie 1 ingehaald. Een paar weken geleden werd de wedstrijd afgelast door ziektegevallen bij de club uit Het Bildt. Door het zeer strak geplande speelschema moet nu er dus worden uitgeweken naar een doordeweekse speelronde.
 
Gorredijk kan kracht putten uit de gewonnen wedstrijd tegen Geel Wit (2-0). Het was niet de meest mooie pot voetbal, maar Gorredijk deed wat het de afgelopen weken na liet. De wedstrijd winnen. Gorredijk staat momenteel op de 10e plaats en ziet zichzelf de aankomende weken het liefst stijgen om aansluiting te houden met directe concurrenten.
 
Een directe concurrent is de tegenstander van aankomende donderdag zeker niet. De ploeg van Arnold Haanstra gaat aan kop in de competitie en is zelden op een fout te betrappen. Slechts eenmaal werd er dit seizoen verloren en afgelopen zondag speelde de ploeg voor het eerst gelijk in de derby tegen Dronrijp (3-3).
 
Waar St. Anna vol voor het kampioenschap gaat, hoopt Gorredijk dit seizoen in de 3e klasse te blijven. Aankomende donderdag om 20:00 uur wordt er afgetrapt en maken we na 90 minuten de balans op.
 
Graag tot donderdag!💪
Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media