VV Gorredijk

Onze webshop

Nieuwjaarswoord 2022

๐—ง๐—ฟ๐—ผ๐˜๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ฐ๐—น๐˜‚๐—ฏ โšฝ๐Ÿ’ชย 

Allereerst namens het bestuur van deze ongelofelijke mooie vereniging, een geweldig mooi, sportief en vooral gezond 2022 toegewenst. Het liefst hadden we dit live gedaan tijdens de nieuwjaarsreceptie in onze voetbalkantine, echter gezien de huidige omstandigheden is dit niet mogelijk. Waar we vorig jaar dachten nog iets te kunnen organiseren, is ook dat niet mogelijk gebleken. Laten we optimistisch naar de toekomst kijken, volgend jaar een nieuwjaarsreceptie! Ook 2021 heeft zich gekenmerkt door onafgemaakte competities, wel trainen, niet trainen, loslaten van regels, versoepelingen, opstarten van nieuwe competities en weer afbreken van een prachtige start van het seizoen. Natuurlijk hebben wij dezelfde vragen als iedereen. Is Corona hier om te blijven? Betekent dit dat we ons continu moeten aanpassen als club of zelfs van al het voetbal? We hopen allemaal iets anders. We verlangen terug naar de zekerheden van โ€ฆ toen? Voorlopig moeten het er maar mee doen. Het geeft ons steeds nieuwe uitdagingen. Hoe houden we de lol erin en levert het de energie om de dingen te blijven doen die onze vereniging nodig heeft.ย 

ย 

๐—ง๐—ฟ๐—ผ๐˜๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜„๐—ถ๐—น๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜€.ย 

Wat zijn we trots op onze vereniging met alle trouwe leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren en eenieder die erbij hoort. Wat is er een beroep gedaan op de flexibiliteit van iedereen die onze club een warm hart toedraagt en wat is het elke keer toch weer gelukt om er mee om te gaan en de moed erin te houden. Een diepe buiging voor onze vrijwilligers die dit continu mogelijk maken. Trots op al die jeugdtrainers en begeleiders die iedere keer ervoor zorgen dat de kinderen kunnen trainen, in tweetallen, samen, voor 17 uur na 17 uur wel competitie, onderling, regio cup, noem het maar op, het is geregeld. Trots op onze onderhoudsploeg die, ondanks de nodige fysieke mankementen en onzekere tijden ervoor zorgt dat ons complex er fantastisch bij ligt! Wat is het een gezellige ploeg samen. En ze verwelkomen graag extra ondersteuning. Dus heb je tijd? Kom langs en doe mee. Ze zijn er door de week ieder ochtend, behalve op woensdag dat is Pakedei. Trots op onze sponsoren die ons trouw blijven in ook voor hun onzekere tijden. Steunt u ze ook! Gewoon trots op iedereen die betrokken is bij VV Gorredijk!

๐—œ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—น ๐˜‡๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐˜:
โ€ข De clubkleuren van onze club zijn veranderd. Vanaf 2021 spelen we met zwarte broeken kousen. Het tenue van toen het allemaal begon in 1920.

โ€ข De kledingcommissie heeft alle spelende leden voorzien van een kledingpakket. Ieder spelend lid ontvangt eens in de twee jaar een nieuw pakket.

โ€ข Een aantal acties die ons financieel helpen gezond te blijven. Bloemenactie in samenwerking met Tuindorado.

โ€ข Het aanstellen van ons โ€œeigenโ€ Michiel Hornstra als hoofdtrainer.

โ€ข Het aanstellen van Edwin Boonstra als trainer van ons tweede elftal.

โ€ข De bestuurskamer en redactiekamer zijn opgeknapt, we hopen dat u dit snel kunt bekijken. โ€ข Het geschil met gemeente over de kleedkamers is financieel afgehandeld.

โ€ข Nieuw entree van ons sportpark.

โ€ข De jeugdcommissie en het hoofdbestuur zijn samengevoegd tot 1 bestuur.We gaan met elkaar ondervinden of dit werkbaar is. Tot nu toe zijn we tevreden. En natuurlijk al de successen die we niet hebben benoemd. Door verandering van baan, heeft Edwin van Opzeeland besloten een stapje terug te doen als voorzitter van vv Gorredijk. Een en ander is lastig met elkaar te combineren. Wel blijft hij lid van het bestuur maar dan als algemeen lid en niet meer als ons boegbeeld. We zijn blij dat hij niet helemaal weggaat maar vinden het jammer dat we onze voorzitter moeten missen. Tevens is Jacqueline de Vries gestopt in het bestuur. Grote dank voor haar inzet! Zo hebben we plotseling twee vacatures te vervullen, die van voorzitter en secretaris. We vangen het voor nu met elkaar op, maar de vacatures staan. Heeft u ideeรซn of kandidaten? Geef het door!

๐—ก๐—ฎ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป!
Bijvoorbeeld:
โ€ข De ontwikkeling in het zaterdag/zondag voetbal gaan snel. We gaan hierin niet actief keuzes maken. We verwachten binnen een aantal jaren een samenvoeging van beide dagen, wat leidt tot โ€œweekendvoetbalโ€ .

โ€ข Herstructureren van ons bestuur. Door het samenvoegen van jeugdcommissie en hoofdbestuur verwachten we taken beter te kunnen verdelen en verantwoordelijkheden duidelijker te kunnen scheiden. We verwachten dat dit leidt tot betere โ€œaansturingโ€ wat ten goede komt van de vrijwilligers, trainers, leiders etc.

โ€ข Herstructureren van de jeugdafdeling. Momenteel zijn we aan de slag met een plan wat moet leiden tot een nieuwe structuur bij ons jeugdvoetbal. Andere trainingsaanpak, gelijkere kansen, heldere lijnen en duidelijk beleid met plezier en prestatie als voornaamste doelen. Hiertoe stellen we bijvoorbeeld een hoofdjeugdopleiding (HJO) aan en zijn we vroegtijdig op zoek naar trainers voor onze jeugdteams.

๐——๐—ฎ๐—ป ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—ป๐˜€.
Om ons heen zien we de maatschappij verharden. Mensen nemen standpunten in, verhouden zich niet meer mild tot elkaar en staan tegenover elkaar in plaats van naast elkaar. VV Gorredijk is een vereniging waar we naast elkaar willen staan, fouten mogen maken, vragen mogen stellen en iedere week vele vrijwilligers belangeloos hun vrije tijd besteden aan het voor andere mensen mogelijk maken hun hobby uit te oefenen. Of het nu de trainer is van de JO8-3, de penningmeester van het bestuur, de mollenvanger of de scheidsrechter van dienst, allemaal doen ze het voor de ander. Een vereniging hoort te verenigen. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we dat we dat bij ons cluppie blijven doen. Al met al verwachten we een sportief jaar met hopelijk een afgemaakte competitie en veel voetbalplezier. Laten we mooie herinneringen met elkaar te maken. Wij gaan ervoor en hopen dat u met ons meedoet!

๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐Ÿ’ช

ย Het bestuur van VV Gorredijk.

ย 

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media