VV Gorredijk

Onze webshop

Raad van 11

Raad van 11 De Raad van 11 doet denken aan carnaval, maar dat is hier niet het geval. Het heeft puur te maken met het aantal leden waaruit deze Raad bestaat. De Raad van 11 is in 1996 ontstaan en was een uitvloeisel van de toenmalige ontspanningscommissie die bestond uit 5 enthousiaste leden die o.a. droppings voor de jeugd organiseerden. In het begin was alles nog klein van opzet, vooral omdat men afhankelijk was van de financiën van de voetbalclub zelf. Viswedstrijden, bingo, droppings en het Sinterklaasfeest voor de jongste jeugd waren in die tijd de eerste activiteiten die de Raad van 11 organiseerden.

Na verloop van tijd kwam de creativiteit en ondernemingslust van de Raad van 11 steeds meer naar boven borrelen en werd er via sponsoracties en andere activiteiten geld binnengehaald om meer te kunnen organiseren. Dat dit ons goed afging was wel te merken aan de vele positieve reacties van de jeugd, maar ook van de ouders en het Bestuur van VV Gorredijk. Activiteiten werden grootser van opzet, zoals een heuse zeskamp, een boardingtoernooi rond Oud- en Nieuw en ook Quads rijden stond op het programma.

In 2013 kwam daar nog een spectaculaire activiteit bij, namelijk de bootcamp. Op- en rond het voetbalcomplex moet de jeugd (vanaf de E-pupillen t/m B-junioren en meisjes) vele obstakels en hindernissen nemen. De bootcamp is dit jaar alweer voor de 5e keer georganiseerd en is altijd weer een superleuk evenement met vele deelnemers.

Wat mij betreft kunnen we nog vele jaren vooruit met de Raad van 11.

Wybe Cnossen
Voorzitter Raad van 11

Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Hier komt een tabel
Laatste nieuws
Social media
Wybe Cnossen

Wybe Cnossen

Voorzitter

Wybe Cnossen

Wybe Cnossen

Voorzitter

Wybe Cnossen

Wybe Cnossen

Voorzitter

Wybe Cnossen

Wybe Cnossen

Voorzitter

Wybe Cnossen

Wybe Cnossen

Voorzitter