VV Gorredijk

voorbeschouwing olyphia 1 - gorredijk 1

𝗡𝗘𝗫𝗧 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 ⚽
Zondag gaat ons vlaggenschip op weg naar Sportpark Spokedam in Noordwolde. Daar zullen zij het opnemen tegen de momenteel zevende geplaatste Olyphia. Gorredijk, de huidige nummer 1, staat voor een uitdaging.

Want Olyphia verraste afgelopen weekend vriend en vijand door met overtuigende cijfers van Drachten te winnen (0-3). Door het verlies van Drachten en de eigen overwinning op Oosterlittens, heeft Gorredijk de koppositie weten te behalen.

Met twee wedstrijden minder dan Drachten, bedraagt het puntenverschil nu twee in het voordeel van Gorredijk. Deze twee wedstrijden heeft Gorredijk nog tegoed uit de tweede periode, die volgende week zaterdag in de inhaalronde kan worden binnengesleept. Dan binne jo wer even op de hugte.

Dat is toekomstmuziek! Eerst zondag, Olyphia. Tot dan 👊