VV Gorredijk

Onze webshop

voorbeschouwing gorredijk 1 - oldemarkt 1

𝗡𝗘𝗫𝗧 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 ⚽
De derde competitiewedstrijd van dit jaargang alweer! Het eerste weekend van februari zijn wij gastheer voor Voetbalvereniging FC Oldemarkt.

Gorredijk trapte het seizoen af in Oldemarkt en hield zich niet in tijdens de eerste speelronde. De huidige nummer 13 werd met 0-6 verslagen en zal weinig plezier hebben beleefd op 24 september. De eerste overwinning liet lang op zich wachten voor Oldemarkt. Op 4 november behaalde het de enige driepunter van het seizoen tegen De Blesse.

Toevallig is dat ook de ploeg waartegen Gorredijk vorige week zondag drie punten behaalde (1-3). Dit weekend gaat Gorredijk op zoek naar de derde opeenvolgende overwinning en blijft het daarmee druk uitoefenen op de koploper, met hetzelfde aantal punten maar met een beter doelsaldo; VV Drachten.

Met veel plezier kunnen we melden dat het zondag niet zomaar een normale dag is… Het is namelijk Super Sunday! De legendes van Gorredijk 3, waar enkelen net niet de De FIFA 100-lijst wisten te behalen, spelen om 10:00 tegen Pesse 2. Een mooi potje! Gorredijk 2 mag dan ook eindelijk weer de wei in. Het Groningse Rapiditas 2 komt op bezoek in ons mooie dorp. Om 12:00 klinkt het fluitsignaal voor de aftrap. En dan ons vlaggenschip, dat het voetbalfeest compleet moet maken en de drie punten op Sportpark Kortezwaag weet te houden! Aftrap 14:00 uur.

 DJ Arne knalt na afloop de volumeknop omhoog, dan is het aan ons om er een mooie 3e helft van te maken ✅

Strak plan toch? Oant snein 👊

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media