VV Gorredijk

Onze webshop

Team van de week: j012-1

Elke week staat er een team in de schijnwerpers binnen onze vereniging. Hiermee vieren we niet alleen sportieve prestaties, maar erkennen we ook de toewijding en teamgeest binnen onze teams en mooie club! 

Gorredijk j012-1 - VV Heerenveen jo12-3

 

Het lentezonnetje straalt helder aan de horizon. JO12-1 is vol enthousiasme voor de ontmoeting van vandaag tegen VV Heerenveen JO12-3. Na hun overwinning van vorige week zijn ze vastbesloten opnieuw een geweldig spel te laten zien en de zege binnen te halen.

Mats, de aanvoerder, is vastberaden om zijn team te leiden met slimme passes en brede spelverdeling. Coach Eric deelt nog snel wat laatste tips en tactieken voordat ze het veld op gaan. Kaj neemt de leiding bij de warming-up met professionaliteit. Na wat opwarmoefeningen zijn ze klaar om te starten.

Precies om 10:30 klinkt het fluitsignaal en Gorredijk begint sterk. Het spel is gecontroleerd en er wordt prachtig samengespeeld, wat al snel resulteert in het eerste doelpunt! Na zes minuten plaatst Liam de bal perfect in het net, de keeper staat machteloos. Dit motiveert het team nog meer. Zein laat zijn klasse zien, beheerst controleert hij de bal en schiet na acht minuten de 2-0 binnen voor Gorredijk. Niek biedt zich goed aan voor het volgende doelpunt, maar helaas gaat zijn schot net naast.

Mats houdt het speloverzicht en grijpt zijn kans, zijn schot belandt na 13 minuten doeltreffend in het net, waardoor ze 3-0 voor komen te staan! Heerenveen probeert wat druk te zetten, Mads en Kaj verdedigen uitstekend! Langzaam nadert de rust. Daan laat zien dat hij nog niet klaar is voor de pauze en scoort twee keer in de 26e en 30e minuut. Met een comfortabele voorsprong van 5-0 gaan ze de kleedkamer in voor een korte pauze, waar ze genieten van limonade en fruit gesponsord door Albert Heijn.

Het team is weer klaar voor de tweede helft, maar plotseling komt Heerenveen terug met een verrassende goal, waardoor de stand 5-1 wordt. Keeper Matthijs staat machteloos. Heerenveen blijft druk uitoefenen, maar Gorredijk herpakt zich. Matthijs redt een aantal keer knap en Mo speelt de bal keer op keer goed naar voren. Hij bereikt Liam, die de bal meedogenloos langs de keeper schiet, waardoor het 6-1 wordt na 45 minuten. Niet lang daarna verovert Daan de bal, controleert hem mooi en scoort het zevende doelpunt na 48 minuten!

Aimee dribbelt als een professional naar voren en zorgt voor nervositeit bij Heerenveen. Hands! Een duidelijke hands, de bal gaat op de stip. Zal dit tot een doelpunt leiden? Aimee aarzelt niet, maar helaas… net niet. Maar ze laat zich niet ontmoedigen, want even later benut ze haar kans en scoort, waardoor het 8-1 wordt!

In de kleedkamer barst het feest los, de muziek schalt uit de speakers terwijl ze genieten van een warme douche en feestvieren. Dit hebben ze verdiend – een uitstekende wedstrijd met top prestaties van alle spelers!

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media