VV Gorredijk

Onze webshop

Gorredijk 4: cupfighters!

Op zondag 18 februari gaat het bekeravontuur verder voor Gorredijk 4. Dan strijden de heren van Gorredijk thuis tegen VWC 2 in de laatste 16.Dit is nog nooit eerder voorgekomen in de historie: dat deze heren van Gorredijk zo ver kwamen in de beker!

Hoe zijn deze heren zo ver gekomen?
Gorredijk 4 begon het bekeravontuur op zondag 3 september uit tegen Aengwirden 2. Na een erg spannende wedstrijd wonnen de heren van Gorredijk deze met 2-3, waarmee de eerste 3 punten binnen waren.

De week erop (zondag 10 september) speelden de heren thuis tegen Wispolia 2. Wispolia 2 was net wat te sterk voor ons 4e elftal en verloor deze wedstrijd maar liefst met 1-4, waardoor de heren in de poule op 3 punten bleven staan.

Op zondag 17 september speelde Gorredijk 4 uit tegen FFS 2. De heren van Gorredijk 4 wisten dat ze deze wedstrijd moesten winnen om door te gaan in de beker. En als dat lukte, dan wisten ze ook dat Wispolia punten moest laten liggen tegen Aengwirden.

Gorredijk 4 won gemakkelijk van FFS 2 met maar liefst 0-5. Na de wedstrijd was het enorm spannend, want Wispolia moest punten verspelen tegen Aengwirden en ja hoor, ze verloren met 2-1 van Aengwirden. Daarmee was Gorredijk 4 door naar de volgende ronde van de beker! De heren van Gorredijk 4 waren enorm trots op zichzelf, want doorgaan in de beker, tja, dat is nog wel wat.

In de volgende ronde van de beker mochten de heren van Gorredijk 4 thuis strijden tegen V.V. Heerenveen 3. De heren wisten dat dit een enorm zware wedstrijd ging worden. De doelpunten vlogen die wedstrijd heen en weer, doelpunt hier, doelpunt daar. Uiteindelijk wist Gorredijk 4 de overwinning mee te nemen en weer een ronde verder in de beker te gaan!

De heren wonnen maar liefst met 4-3 van V.V. Heerenveen. De heren gaan op zondag 18 februari verder strijden. Dan spelen ze thuis tegen VWC 2, daarbij is Gorredijk 4 bij de laatste 16 teams gekomen!

Het duurt nog even, maar de heren van Gorredijk 4 zijn er al helemaal klaar voor om nog een ronde verder te gaan!

Geschreven door Milan Oosterhof

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media