VV Gorredijk

Onze webshop

voorbeschouwing gorredijk 1 - READ SWART 1

𝗡𝗘𝗫𝗧 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 ⚽
De laatste wedstrijd voor de winterstop en tevens de afsluiter van 2023 staat voor de deur. Gorredijk gaat het kalenderjaar afsluiten met een thuiswedstrijd tegen Read Swart uit de Knipe.

Zondag mogen de voetbalschoenen eindelijk weer aan. Vorige week ging de uitwedstrijd tegen Oerterp niet door vanwege het beroerde veld. Ook de geplande oefenpot tegen Drogeham moest worden geskipt door een flinke laag sneeuw. Onze mannen zijn klaar om hun voeten weer te laten spreken en hopen de punten thuis te houden tegen de nummer 11.

Die nummer 11, Read Swart, kwam afgelopen weekend wel in actie. Thuis speelden ze gelijk tegen het stugge Olyphia (2-2). De Knipe wil het voetbaljaar uiteraard ook sterk afsluiten en met goede moed het nieuwe jaar in stappen.

Maar daar zullen wij als collectief een stokje voor steken. Want zondag staan we sterk. Hoe dan? Nou, het is weer zover… Super Sunday 🤩

Gorredijk 3 begint om 10:00 uur tegen Renado 2, gevolgd door ‘t Twadde om 12:00 tegen LSC 2.Door deze wedstrijden en de veldbezetting trapt Gorredijk af om 𝟭𝟰:𝟯𝟬 in plaats van 𝟭𝟰:𝟬𝟬 uur. Maar dan bent u natuurlijk al lang op het sportpark en heeft u twee wereldpartijen op het netvlies staan 💪

We kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen op Sportpark Kortezwaag om samen op een geweldige manier het jaar af te sluiten! Tot zondag 👊