VV Gorredijk

Onze webshop

voorbeschouwing oerterp 1 - gorredijk 1

𝗡𝗘𝗫𝗧 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 ⚽
Morgen trapt Gorredijk af tegen VV Oerterp. We kunnen ons opmaken voor een altijd strijdvolle ontmoeting op sportpark de Griene Greide. De twee teams hebben afgelopen seizoen laten zien dat ze er een echte wedstrijd van kunnen maken.

 Vorige week behaalde Gorredijk de overwinning tegen DTD in extremis. In minuut 94 belandde de bal eindelijk in het net, wat resulteerde in een feestelijke ontlading voor Gorredijk. Dat succesje had Gorredijk wel verdiend, want twee keer werd er net naast de periodetitel gegrepen.

Ook Oerterp ging er met de volle buit vandoor na een bezoek aan Noordwolde, waar ze Olyphia versloegen. Momenteel staat het team op de 6e plaats, maar de verwachting is dat de ploeg nog wel gaat stijgen.

De weergoden hebben het winterweer flink op ons losgelaten, dus we raden aan om de handschoenen, Gorredijk-muts en een warme winterjas uit de kast te halen. Hopelijk gaat de wedstrijd door! En wat betreft voorspellingen over de uitslag? Daar kunnen we dan weer geen uitspraken over doen.

Dat sjuche we moarn wol. Tot dan 👊

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media