VV Gorredijk

voorbeschouwing Friesland 1 - gorredijk 1

𝗡𝗘𝗫𝗧 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 ⚽
Zondag treedt Gorredijk op Sportpark Nylan aan tegen nummer vijf Lvv Friesland. In Leeuwarden zal Gorredijk opnieuw gaan voor de veiligstelling van de 1e periode!

Opnieuw inderdaad, want vorige week had Gorredijk de kans om op eigen veld het feest compleet te maken, maar dat ging flink mis. Een goed voetballend Drachten verstoorde het feest en verliet Gorredijk met drie punten, met een 1-5 eindstand op het scorebord. Dat was niet de bedoeling voor de ploeg van Veenema. Het eerste puntenverlies in de competitie is daarmee een feit.

De voorgaande zes wedstrijden werden allemaal gewonnen, waardoor Gorredijk ook aankomende zondag de periode kan binnenhalen. De mannen uit Leeuwarden zullen daar uiteraard niet mee instemmen. In de laatste vier wedstrijden wisten zij slechts 1 punt te pakken. Thuis zal het ongetwijfeld fijn zijn om daar verandering in te brengen.

Een periode pakken in Leeuwarden, daar heeft Gorredijk wel ervaring mee. In het seizoen 2021/2022 werd de 3e periode tegen hetzelfde Friesland binnengehaald.

Een garantie? Zeker niet. Kop ervoor en gaan! Oant snein 👊