VV Gorredijk

voorbeschouwing gorredijk 1 - Oldemarkt

𝗡𝗘𝗫𝗧 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 ⚽
Speelronde drie staat voor de deur! Aanstaande zondag zal Gorredijk afreizen naar Sportpark de Meine, waar het VV Akkrum zal treffen. De afgelopen jaren hebben de twee teams altijd interessante duels uitgevochten, en ook dit weekend zal dat niet anders zijn. Akkrum verloor vorige week van Olyphia en speelde in de eerste speelronde gelijk tegen Oosterlittens. Tot nu toe heeft de thuisploeg van aankomend weekend nog geen overwinning behaald. Op eigen grond zullen zij daar graag verandering in willen brengen.

Ons vlaggenschip zal daar niet aan meewerken en streeft ernaar het sportpark te verlaten met negen punten uit drie wedstrijden. Na de 0-6 overwinning op Oldemarkt en de 1-0 thuiszege op Trinitas, loopt het bij Gorredijk tot nu toe goed. Dit sluit aan bij de doelstellingen die zijn uitgesproken, zoals hoofdtrainer Johannes Veenema heeft verklaard in meerdere interviews die de afgelopen weken zijn gepubliceerd.

Aan ambities ontbreekt het niet, maar de belangrijkste stap is altijd de eerstvolgende wedstrijd. Zondag in Akkrum. Tot dan! 👊