VV Gorredijk

Onze webshop

Versterking voor selectie VV gorredijk

Voor het nieuwe seizoen heeft Gorredijk al direct versterkingen weten binnen te halen. Met de komst van Fimme Marra, Siedrik de Vries, Yens Arndt en Thymo de Vries maakt het team zich klaar voor een veelbelovend avontuur bij VV Gorredijk. Deze vier getalenteerde spelers hebben besloten de overstap te maken vanuit het nabijgelegen Jubbega.

Terwijl Fimme, Siedrik en Yens voor het eerst schitteren in het blauw-wit van Gorredijk, is het Thymo de Vries die terugkeert naar de club waar het allemaal begon voor hem. Na een succesvolle periode elders, voelt hij zich opnieuw aangetrokken tot de sfeer van zijn oorspronkelijke club.

Niet alleen deze vier ervaren spelers komen de selectie versterken, ook heeft Gorredijk besloten een aantal jeugdleden de kans te geven om zich te bewijzen in de selectie. Gerben Jongedijk, Sander Bottema, Yanick Deems, Johan van der Wal, Jord Beenen, Mart Jonker, Jesse Stoelwinder en Jelson Kooistra zullen volgend jaar eveneens deel uitmaken van het team. Deze jonge talenten staan te popelen om hun voeten te laten spreken en zich verder te ontwikkelen bij VV Gorredijk.

Met een combinatie van ervaring en jeugdig enthousiasme gaat Gorredijk vol goede moed het nieuwe seizoen tegemoet. Wij wensen iedereen een sportief succesvol seizoen toe, vol mooie momenten en onvergetelijke ervaringen op en naast het veld!

Van links naar rechts: Fimme Marra, Siedrik de Vries, Yens Arndt, Thymo de Vries.

 

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media