VV Gorredijk

Onze webshop

GORREDIJK  1. – Akkrum 1   0-2

Na weken van geen voetbal mocht Gorredijk het vandaag op eigen veld opnemen tegen Akkrum en wederom werden er geen punten gehaald en blijven de Blauw- Witten sinds de winterstop nog steeds puntloos. De bodem van de gifbeker is nog steeds niet in zicht, zit het in de hoek waarde klappen vallen en had het deze zondag ook enorm veel pech.

Nadat de pupil van de week feilloos de keeper van Akkrum wist te passeren ( hij wel) begon even na tweeën de wedstrijd en het noodlot sloeg in minuut 5 al toe voor Gorredijk. Een simpele ingooi hobbelde op de knollentuin richting goalie Bethlehem die door w.s. een polletje finaal over de bal maaide en toen was het voor Emile Vis heel simpel om zelfs met zijn chocolade been de bal in het lege doel te schuiven en de 0-1 op het bord te zetten. Als alles al tegen zit en het ….. veld werkt ook niet mee dan zakt je de moed in de schoenen en moet je op jacht naar de gelijkmaker.

Er wordt door Gorredijk met de lange bal geprobeerd de voorwaartsen te bereiken maar Akkrum lost dit simpel op door heel slim en effectief op buitenspel te spelen waardoor het spel dan ook weer veel stil ligt. Akkrum loert op de counter en de uitbraken zijn dan ook zeer gevaarlijk en het verdere onheil vindt plaats in minuut 29. Emile Vis stoomt op aan de linkerkant en zijn bedoelde voorzet zeilt zomaar over doelman Bethlehem heen en is de stand al 0-2. In de wedstrijd bij Akkrum was de thuisploeg toen de gelukkigste en ook deze zondag had het dus het geluk aan de kont hangen echter daarmee doe je ploeg ook tekort want de uitbraken waren zeker gevaarlijk.

Gorredijk probeert het wel maar er gaat teveel te vaak mis en met 0-2 wordt de rust bereikt. In de tweede helft blijft Gorredijk proberen de achterstand te verkleinen, heeft het ook wel een veldoverwicht maar de aanvallen stranden in schoonheid terwijl Akkrum leunt op de voorsprong.

Er wordt met krachten gesmeten, de tijd verstrijkt maar het hechte verdedigingsblok van Akkrum weet van geen wijken en zo weet Akkrum na 91 minuten de zege binnen te halen en blijft Gorredijk wederom met lege handen achter en zakt het wederom een plek op de ranglijst en mag het volgende week op bezoek bij directe concurrent Oosterlittens en krijgt Akkrum bezoek van Friesland.

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media