VV Gorredijk

pas-sessies kledingpakket
11 & 18 maart

Beste spelende leden, ouders van spelende leden, 

De eerste twee jaar van de kledingpakketten zit er alweer op. Vóór het eind van dit voetbalseizoen 2022-2023 ontvangen alle spelende leden een compleet nieuw kledingpakket. Ook deze keer zijn we er weer in geslaagd om een pakket samen te stellen met een mooie uitstraling, helemaal in de stijl en kleuren van onze voetbalclubs.

Om te zorgen dat we van iedereen de juiste kledingmaat hebben, organiseren wij pas-sessies op de volgende data: zaterdag 11 maart en zaterdag 18 maart.

Jouw team wordt uitgenodigd op een van deze zaterdagen. Je hebt dan de mogelijkheid om van het trainingspak de juiste maat te bepalen voor de komende twee jaren.

Let op!! Voor degene die niet aanwezig zijn, zal de kledingcommissie de maat gaan bepalen op basis van het huidige pakket. Het is organisatorisch helaas niet mogelijk om af te wijken van deze twee dagen.

Waar: in de kantine van VV Gorredijk
Voor wie: alle spelende leden
Hoe laat: zij bijgevoegd het schema. Klik hier om het schema te bekijken: Schema


We gaan er vanuit dat je aanwezig bent, graag tot dan!!

N.B. seniorenteams: voor alle seniorenteams gaan we dezelfde maat bestellen als het huidige pakket. Wil je toch aanpassen, dan kun je dit zaterdag 11 maart of 18 maart komen doorgeven.

Hartelijke groet,

Namens de Kledingcommissie van VV Gorredijk

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media