VV Gorredijk

Onze webshop

Op zaterdag 28 Januari speelde de Jo10-2 een competitiewedstrijd thuis tegen SC Makkinga. De wedstrijd begon om 11:15u op veld 3B. De wedstrijd begon niet heel erg goed voor ons, de tegenstander kreeg vele kansen en helaas konden wij er weinig tegen doen. In minuut 4 dribbelde de tegenstander richting onze goal en schoot de 0-1 binnen.

Na de 0-1 wouden wij graag de draad weer rustig oppakken, maar helaas kwam in minuut 14 ook de 0-2 voor Makkinga na een goed uitgevoerde aanval. Na de 0-2 kwamen wij meer in actie, veel meer bal in het bezit en ook vele kansen. In minuut 19 pakte speler Fawaz de bal van de tegenstander af en dribbelde richting het goal, Fawaz kwam 1 op 1 op de keeper en wist de 1-2 te scoren. De tegenstander liet het hier niet erbij zitten, en scoorde vlak voor de pauze nog de 1-3.

In de rust hadden de 4 coaches (Sebastiaan, Jaco, Harry en Milan) alles met de spelers besproken wat er verbeterd kon worden in helft nummer 2. De spelers gaven zelf ook al aan dat helft nummer 1 niet zo lekker verliep, en dat er wel verbetering moest gaan komen. Helft nummer 2 startte erg goed voor onze spelers. Wij kregen hierbij erg veel kansen en ook daarbij veel balbezit. In minuut 29 kreeg speler Andries de bal in zijn voeten gespeeld door een teamgenoot, en Andries schoot maar is op goal van een grote afstand en scoorde hierbij de 2-3. Vlak na de 2-3 kwamen de tegenstanders weer met een mooie goal en scoorde hierbij de 2-4. Na de 2-4 moest er nog wel wat gebeuren aan de kant van Gorredijk, maar dat wisten de spelertjes van de Jo10-2 wel.

In minuut 38 pakte speler Celvin de bal gemakkelijk van de tegenstander af en dribbelde maar een klein stukje naar voren toe, en schoot op het goal en schoot hierbij de 3-4 binnen. Na de 3-4 wisten de spelers dat ze door moesten gaan strijden voor minimaal een gelijkspel. In minuut 48 kregen wij een corner, er werd een geweldige voorzet gegeven, en hierbij raakte de tegenstander een beetje in paniek en scoorde per ongeluk een eigen doelpunt, maar wel goed voor ons, want wij maakte hierbij de 4-4!!! Zo eindigde de wedstrijd in een stand van 4-4. Helaas geen overwinning voor de Jo10-2, maar wel erg goed teruggekomen van verre achterstand!!

Volgende week zaterdag (4Feb) spelen wij uit tegen Waskemeer Jo10-1.

 

 

Verslag geschreven door Milan Oosterhof

 

 

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media