VV Gorredijk

Eerste wedstrijd in 2023 voor de JO15-2

Op zaterdag 21 Januari speelde de Jo15-2 een oefenwedstrijd uit tegen ONB Jo15-2. Wij begonnen om 10:45u met de wedstrijd….

De wedstrijd begon niet heel erg lekker voor ons, de tegenstander had erg veel balbezit en ook een paar gevaarlijke kansen. In minuut 8 kwam de tegenstander weer met een gevaarlijke aanval, helaas konden wij deze aanval niet stoppen en maakte de tegenstander de 1-0. Nadat wij de goal tegen kregen, speelden wij veel en veel beter.

Wij hadden nu erg veel balbezit en er werd erg leuk door de heren gespeeld, maar helaas kwam er geen enkele goal uit. In de rust hadden de twee coaches (Milan en Ruben) alles met de heren besproken wat er verkeerd ging en hoe wij dit beter kunnen gaan neerzetten, en daarbij hadden de coaches ook de heren goed opgepept voor helft nummer 2.

Helft nummer 2 startte erg goed voor onze heren. Wij kregen hierbij erg veel kansen en ook daarbij veel balbezit. In minuut 58 pakte speler Ruben Veenstra de bal van de tegenstander af en gaf een mooie dieptepass richting speler Yaniek, speler Yaniek nam de bal aan en schoot op goal en maakte hierbij de 1-1.

Na de 1-1 gingen wij goed door, en kregen weer vele kansen, maar helaas kwamen er geen goals meer uit. Eindstand 1-1.

Geen overwinning met de Jo15-2, maar wel erg goed spel laten zien!! De spelers waren zelf ook heel erg tevreden over het spel!! Volgende week zaterdag (28 Januari) spelen wij weer een oefenwedstrijd, die keer thuis tegen Leovardia Jo15-1.

 

 

Verslag geschreven door Milan Oosterhof

 

 

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media