VV Gorredijk

Johannes veenema nieuwe hoofdtrainer vv gorredijk

Gorredijk heeft een akkoord bereikt met Johannes Veenema om volgend seizoen aan de slag te gaan als hoofdtrainer bij VV Gorredijk. De huidige trainer van SC Franeker (zaterdag 4e klasse) en assistent-trainer SC Cambuur O21 stond eerder aan het roer van FC Grootegast en heeft al jaren ervaring in het trainersvak. Vanaf het seizoen 2023/2024 dus wekelijks te vinden op Sportpark Kortezwaag en hier zijn wij uiteraard zeer blij mee. Tijd om even kennis te maken!


Johannes (37) is woonachtig in Frieschepalen en na het besluit om na afloop van dit seizoen te stoppen bij SC Franeker startte hij de zoektocht naar een club in de buurt.
“De vacature van Gorredijk kwam erg gelegen voor mij, ook al ben ik niet echt bekend met de club. Ik woon vlakbij, maar omdat ik altijd bij zaterdagclubs actief ben geweest heb ik Gorredijk nooit getroffen.”

“Uiteraard heb ik gehoord en gelezen dat Gorredijk vorig seizoen een bijzonder positief jaar heeft beleefd en ook dit seizoen staat de selectie er goed voor. De verhalen zijn enthousiast.  Datzelfde enthousiasme proefde ik in het eerste gesprek met het bestuur en de TC. Beide partijen voelden een klik en al vrij snel werd ik met positief nieuws gebeld.”

 

“Na akkoord met de club ben ik ook met enkele selectiespelers in gesprek gegaan. Ik vind het namelijk erg belangrijk om vanuit de groep te horen waar de behoefte ligt en te kijken of dat bij mij past. Na alle gesprekken was het plaatje voor mij compleet. De klik is er en ik heb het gevoel dat ik Gorredijk echt iets kan brengen.”

“De club straalt enthousiasme uit en dat werkt naar mijns inziens aanstekelijk. Wanneer ik hoor hoe veel vrijwilligers hier rondlopen en hoe positief iedereen over de club en haar mensen spreekt dan geeft mij dat een goed gevoel. Ik kijk er dan ook erg naar uit om volgend seizoen aan de slag te gaan en samen met Gorredijk mooie dingen te beleven!”

Wij wensen Johannes alvast veel succes in zijn nieuwe sportieve avontuur!

 

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media