VV Gorredijk

𝗡𝗘𝗫𝗧 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 ⚽
De allerlaatste wedstrijd van het jaar 2022 zal voor Gorredijk plaatsvinden in de Wilp. Daar zal ons vlaggenschip het op de 10e plaats geklasseerde Voetbalvereniging De Wilper Boys treffen.

De Wilper Boys handhaafde zich vorig in de 3e klasse door in de nacompetitie tweemaal FC Harlingen te verslaan, waardoor een jaar in dezelfde divisie terecht werd afgedwongen. De Wylpsters vertonen dit jaar wisselend resultaat. Tegen de huidige nummer 1 & 2 werd kansloos verloren, maar tegen nummer drie Ureterp werd zowaar met 4-2 gewonnen. Andere wedstrijden resulteerden veelal in gelijkspel of verlies.

Scorebordjournalistiek? Ja! Want in de 3e klasse weet je het nooit! Ook Gorredijk speelt bijzonder, maar de laatste weken is er weinig reden tot klagen. De laatste vier wedstrijden werden gewonnen en daar wil ons vlaggenschip maar al te graag een vijfde overwinning oprij bijschrijven!

Er is geen ploeg die het jaar wil afsluiten met een verliespartij. Daarom zal er aanstaande zondag 14:00 uur voor niets meer dan drie punten worden geduelleerd! Graag zien wij u dan op Sportpark de Wilper Boys!

En nee. Het klinkt ver, maar met 24 minuutjes rijden bent u er al vanaf Gorredijk. Voor de laatste keer dit jaar, tot zondag 👊

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media