VV Gorredijk

𝗡𝗘𝗫𝗧 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 ⚽
Zondag mag Gorredijk 25 minuten in de auto spenderen om vervolgens aan te komen op Sportpark Bakkeveen. Daar zal het de nieuwkommer in de 3e klasse en huidig nummer 9 van de competitie treffen.

Bakkeveen promoveerde vorig jaar, na tien jaar afwezigheid weer naar de 3e klasse en heeft handhaving in haar eerste jaar voorop staan. Afgelopen weekend boekte Bakkeveen een knappe uitzege bij Renado. Een goede voorbereiding op de wedstrijd tegen het andere team in het blauw en wit.

Gorredijk maakte in eigen huis korte metten met Geel Wit en stuurde de eilanders met 7-2 terug naar het eiland. Een topprestatie van onze jongens. Een week daarvoor won Gorredijk al van MKV en zal gebrand zijn om op jacht te gaan naar de derde overwinning op rij.

De laatste keer troffen beide ploegen elkaar in het seizoen 2016/2017 klasse (1-4). Door deze overwinning werd Gorredijk een weekje later kampioen in de 4e klasse. De week erop weliswaar geen kampioenschap, maar laten hopen op wederom een overwinning in het brinkdorp.

Tot zondag 👊

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media