VV Gorredijk

Onze webshop

Michiel Hornstra stopt na 16 seizoenen bij vv Gorredijk

Michiel Hornstra (Links) Elmer Bruinsma (Rechts)

“Als trainer veel ervaring opgedaan bij VV Gorredijk en vanaf de D1 uiteindelijk geëindigd bij het 1e. Als de kans zich voordoet, en het voor mij goed voelt, is het tijd om ook eens elders te kijken”, aldus de hoofdtrainer.

Vorige week vrijdag deelde Michiel het besluit om na dit seizoen te stoppen, met de spelersgroep van Gorredijk 1. De dagen daarna kregen steeds meer mensen hoogte van het nieuws dat Michiel opzoek gaat naar een nieuw avontuur.

“Ik loop hier nu 16 seizoenen rond. Als speler mooie en minder mooie dingen meegemaakt. Vorig seizoen was tot de laatste seconde prachtig en uniek en ook dit seizoen gaan we het fantastisch afsluiten.”

Het destijds opzetten van de Voetbalschool op vrijdag, kampioenschappen met diverse juniorenteams, zelf voetballend bij het 1e elftal, jarenlang plezier als trainer bij de senioren, tot het bijna promoveren naar de 2e klasse met Gorredijk 1 afgelopen seizoen. Zowel als speler, trainer en persoon heeft Michiel een onuitwisbare indruk achter gelaten. Zestien jaar lang, maar nu scheiden elkaars wegen.

VV Gorredijk wil Michiel Hornstra bedanken en hem ontzettend veel succes wensen in zijn volgende sportieve avontuur.

Naast Michiel, gaf leider Elmer Bruinsma een paar weken geleden ook aan na dit seizoen te stoppen. Ook Elmer danken wij voor zijn energie en inzet de afgelopen twee seizoenen bij Gorredijk 1.

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media