VV Gorredijk

gehaktballentest vv gorredijk

Vrijdagavond 9 september is de geschiedenisboeken ingegaan als de avond waar VV Gorredijk een nieuwe gehaktbal voor het kantinemenu verkoos. Een klein gezelschap van professionele gehaktbalconsumenten werd geselecteerd om dit uiterst gewaardeerde kantineproduct te beoordelen. Uiteindelijk werd democratisch besloten welke gehaktbal met onmiddellijke ingang op het menu van de voetbalkantine komt te staan.

Om 19:30 zaten de zeer vereerde fijnproevers klaar in de kantine. Het lot heeft bepaald dat zij het zijn, die deze taak mogen vervullen. De spanning is voelbaar. Kantinebaas Maarten van Veen verwelkomt het testpanel en legt vervolgens de spelregels uit. In totaal zijn er vier gehaktballen die door de kenners zijn getest. Na een kritische kauwsessie kon de voorkeur voor de oer-Hollandse snack op een papiertje worden ingeleverd bij telmeester Peter van der Wijk. Al snel werd duidelijk dat de kenners niet eensgezind waren. Maar over smaak valt natuurlijk niet te twisten.

Met 59% van de stemmen werd gehaktbal 2, van Slagerij de Roos verkozen tot lekkerste gehaktbal. Vanaf het heden is het dus de bolvormige gehaktmassa van Slagerij de Roos dat u krijgt voorgeschoteld na het bestellen van “een gehaktbal.”

Wij willen het testpanel bedanken voor hun komst en Maarten van Veen & Peter van der Wijk bedanken voor de organisatie!

 

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media