VV Gorredijk

𝗡𝗘𝗫𝗧 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 ⚽
Zaterdag gaan onze jongens op bezoek bij de hekkensluiter van de competitie VV Nieuweschoot. Wanneer je de laatste plaats van de competitie bezit, dan gaat het seizoen uiteraard niet zo lekker. Dit zal de ploeg uit Heerenveen zeker kunnen beamen. Toch boekte Nieuwschoot haar enige winstpartij tegen de huidige nummer twee Dronrijp (1-0) en afgelopen speelronde verraste de ploeg door met 1-1 gelijk te spelen tegen Read Swart.

17 kilometer verderop is de situatie anders en lijkt de selectie van Hornstra en Bruinsma de code te hebben gekraakt. Waar het in het begin van het seizoen moeizaam verliep en werd uitgesproken om de strijd tegen degradatie vol aan te gaan, gaat het nu eigenlijk heel lekker. Tsja, zo kan het gaan!

De afgelopen weken was het volop genieten voor mensen die een blauw wit hart dragen. Gorredijk pakt namelijk veel punten en schiet omhoog op de ranglijst. Met name de thuiswedstrijd tegen koploper ST. Anna en de derbywinst tegen Thor hebben voor veel geluksmomenten gezorgd.

Om helemaal positief af te sluiten kan ik u vertellen dat de eerste ontmoeting dit seizoen in 8-0 eindigde tegen Nieuweschoot. Garanties? Zeker niet. Ook op Sportpark de Greiden zal de bal rond zijn en zullen onze jongens volop de strijd aangaan voor de overwinning.

De aftrap is om 18:00 uur, graag tot zaterdag! 💪

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media