VV Gorredijk

𝗡𝗘𝗫𝗧 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 ⚽ Zaterdag is het zover, de derby tegen SV THOR Lippenhuizen. Een wedstrijd waar veel belangstelling voor is en altijd vermaakt. De afgelopen jaren is wel gebleken dat beide teams er een echte wedstrijd van willen maken. 

Gorredijk doet het de afgelopen weken goed en mag zichzelf tot de middenmoot van de competitie scharen. Thor won recent nog van hekkensluiter Nieuweschoot, maar de nacompetitie lijkt onvermijdelijk voor de ploeg uit Lippenhuizen. 

Beide ploegen verloren haar wedstrijd op tweede paasdag. Gorredijk ging met 5-1 onderuit bij de koploper en Thor verloor op eigen veld met 5-2 van VC Trynwalden. Genoeg reden voor de ploegen van Hornstra en van den Driessche om zich in de derby te revancheren! 

Onze jongens kunnen uw steun altijd gebruiken, maar zaterdag zou het fantastisch zijn wanneer wij massaal achter onze jongens gaan staan! 

𝗕𝗘𝗟𝗔𝗡𝗚𝗥𝗜𝗝𝗞𝗘 𝗜𝗡𝗙𝗢⚠
Voorafgaand aan de wedstrijd worden er vanaf 18:00 uur broodjes hamburger en braadworsten verkocht. Die zijn erg lekker en mogen u eigenlijk niet ontgaan! 

Na de wedstrijd zien wij u graag op een plek waar u meer dan welkom bent, de kantine! Onder leiding van DJ Joost Bos hopen wij met elkaar een mooie 3e helft te beleven! Tot zaterdag 💪


Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media