VV Gorredijk

Onze webshop

wedstrijdverslag-vv-gorredijk

Wedstrijdverslag Gorredijk - Mildam

GORREDIJK 1 –  Geel –Wit 1    2-0

Gorredijk ontving deze zondag op het eigen sportpark Geel-Wit en wist deze keer de punten in eigen huis te houden. Om precies 14.00 wist de pupil van de week als eerste het net te vinden deze middag en het was de start van een leuke wedstrijd, niet hoogstaand maar beide ploegen waren aan elkaar gewaagd, waren de omstandigheden heerlijk lenteachtig, was de scheidsrechter deze middag prima , gingen beide ploegen respectvol met elkaar om ( zie je ook wel eens anders) en na 94 minuten kon Gorredijk drie punten bijschrijven.

Na het eerste kwartiertje aftasten was het in minuut 13 Sil Bruinsma die zijn inzet gestopt zag door de keeper en een aantal minuten later liet Geel –Wit zich voor het eerst serieus zien door een schot wat net over ging. In het eerste half uur gaat de wedstrijd gelijk op, speelt zich de wedstrijd voornamelijk af op het middenveld en zoeken beide ploegen naar mogelijkheden maar wordt er aan beide kanten weinig weggegeven. De ban wordt in minuut 31 gebroken, de voorzet van de linker kant wordt doorgekopt en het is Daniel Temmingh die koppend het net weet te vinden en de thuisploeg op een 1-0 voorsprong weet te zetten . Het is dezelfde Daniel die een paar minuten later zijn inzet ziet worden overgetikt door de goalie en met een 1-0 voorsprong voor Gorredijk zoeken beide ploegen de box op voor de rust. In het tweede bedrijf is het in de begin fase Geel-Wit dat gelijk de aanval zoekt en in minuut 49 is het keeper Joey Bethlehem van Gorredijk die een bijna zekerheidje toch uit het doel weet te houden en de gelijkmaker voorkomt.

Geel –Wit werd in deze fase van de strijd brutaler , het zocht meer en meer de aanval en was op jacht naar de gelijkmaker maar zoals gezegd en werd door de defensies weinig weggegeven. Gorredijk wist hier prima mee om te gaan het nam het initiatief weer over en het was Sil Bruinsma die halverwege de tweede helft de paal raakt maar een paar minuten later viel dan toch de 2-0. Het diagonale schot van de linker kant door Jesmer de Vries was de goalie van de Amelanders te machtig en werd het 2-0 voor de thuisploeg.

In de slotminuten kreeg Gorredijk nog een dot van een kans om de score verder uit te bouwen maar hier had de keeper wel het antwoordt klaar en werd de eindstand 2-0 voor de Blauw-Witten en was de overwinning na een aantal verlies partijen zeer welkom. Heel veel tijd om van deze overwinning te genieten heeft Gorredijk echter niet want komende donderdag 31 maart is er de inhaal wedstrijd tegen koploper St- Annaparochie op het eigen sportpark . Aanvang 20.00


Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media