VV Gorredijk

Aankomende zondag maken de voetballers van Geel Wit Ameland de overtocht om voor de 15e speelronde in en tegen Gorredijk te spelen. Beide ploegen troffen elkaar vroeg in het seizoen en bleven op Sportpark Nes-buren op een 2-2 gelijkspel steken.

Gorredijk verloor afgelopen zondag met 1-0 van Mildam. Waar Mildam in de eerste helft het betere spel had en terecht op voorsprong kwam, nam Gorredijk in de tweede helft het initiatief. Er werd volop gezocht naar de aansluitingstreffer en veel kansen werden gecreëerd, maar de gelijkmaker bleef uit. Hiermee werd de vijfde verliespartij een feit. Zonde. De competitie werd goed hervat na de overwinning op DTD, maar helaas blijven de punten op dit moment uit.

Maar… Geen man over boord! En hopelijk ook niet bij de overtocht van Geel Wit, anders komen zij niet heelhuids aan in Gorredijk. De mannen van Ameland speelden afgelopen zondag gelijk tegen Renado. Een bloedeloos gelijkspel, zoals Geel Wit in haar eigen wedstrijdverslag omschreef.

Gorredijk 3 en Gorredijk 2 spelen ook thuis en het beloofd lekker weer te worden. Doe er uw voordeel mee! Hopelijk maken we er zondag een mooie dag van en mogen onze jongens rekenen op uw steun 💪
Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media