VV Gorredijk

Onze webshop

Edwin van opzeeland stopt als voorzitter vv gorredijk

๐—•๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฉ.๐—ฉ. ๐—š๐—ผ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ท๐—ธ, ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป,

Vandaag schrijf ik mijn laatste stukje als voorzitter van V.V. Gorredijk. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik afgelopen december begonnen met een nieuwe uitdaging in mijn carriรจre. Ik was voornemens om het seizoen af te maken, helaas ben ik er in de afgelopen twee maanden achter gekomen dat het voor mij niet te combineren valt. Ik leg de lat altijd hoog voor mezelf en op dit moment lukt het me niet meer diรฉ kwaliteit en zichtbaarheid te leveren bij de club die ik van mezelf gewend ben. Voor mij is dit de reden om te stoppen met mijn voorzitterschap. Wel blijf ik nauw betrokken bij de club, maar dan als supporter. Wanneer mijn hulp een keer nodig is zal ik er zijn, maar niet meer met een vaste functie binnen de club. Ik heb de functie als voorzitter met veel liefde en passie bekleed. Ik vond het geweldig en een grote eer om voorzitter te zijn van onze mooie club.

Zoals de situatie nu is heeft de club vanaf 1 februari geen voorzitter meer. En dat betreur ik! Ondanks de inzet van alle commissies en vrijwilligers, is het van belang dat er iemand is die namens de gehele club, samen met het bestuur, de zaken in de gaten houdt en de belangen van de club behartigd. Ik heb tijdens mijn voorzittersperiode gemerkt dat het tijd en moeite kost, maar het feit dat je het samen doet en de mooie resultaten ziet, maakt het zeer zeker de moeite waard. Ik wil dan ook mensen aansporen om deze functie in overweging te nemen. Er zijn volgens mij voldoende mensen binnen de club, of betrokkenen bij de club die het zouden kunnen. Zie jij jezelf in de functie als voorzitter, meld je dan aan bij het huidige bestuur.

Dan wil ik nog mijn grote dank uitspreken aan mijn mede-bestuursleden, sponsoren en vrijwilligers. Voor al het vertrouwen dat jullie in mij en de club hebben gesteld, gedurende deze periode. Ik heb mijn best gedaan รฉn met heel veel plezier! Ik hoop dat iemand snel het stokje overneemt. Tot ziens en blijf vooral gezond allemaal.

Sportieve groet,
Edwin van Opzeeland

Deel dit bericht op:
Hoofdsponsor
Volgende wedstrijd
Laatste nieuws
Social media