JO15 (C)

Voorlopige Indeling JO-15

De teamindeling is dit jaar een complexe opgave. Net als dit jaar hebben we bij de JO-15 hebben we weer 4 teams kunnen inschrijven. Na overleg tussen jeugdcommissie, leiders en trainers is er voor gekozen om voor deze optie te kiezen. Komend seizoen zitten we met krappe aantallen. We zijn dan ook blij dat we al enkele nieuwe leden hebben kunnen verwelkomen. Echter zijn we nog enkele aanvullingen nodig. Enkele nieuwe leden zijn dan ook nog meer dan welkom. We hopen dan ook dat een ieder mee wil denken voor eventuele aanvullingen van de teams, om er voor te zorgen dat we ook werkelijk kunnen starten met vier teams.

Door de keuze voor deze krappe teams kan het voorkomen dat de teams op enkele posities nog zullen wijzigen. Het betreft dan dus ook de voorlopige teamindeling.

De JO15-1 en JO15-2 zullen ook dit jaar de prestatiegerichte teams zijn. Momenteel staan er 10 spelers ingedeeld in de JO15-1. In de voorbereiding zullen er nog 2 spelers doorgeschoven worden, zodat er in beide teams minimaal 12 spelers zullen zitten.

De JO15-3 en JO15-4 zijn net zoals het huidige seizoen ingedeeld op basis van gelijkwaardigheid, met uitgangspunt om de tweedejaars in de JO15-3 te plaatsen, aangevuld met een aantal eerstejaars. Deze teams zullen dan ook op hetzelfde niveau uitkomen.

Bij de JO15-4 zullen er nog drie spelers bijkomen vanuit de JO13. Dit zal de komende weken in overleg met deze spelers en ouders verder ingevuld worden. Hiervoor is gekozen omdat er door de keuze bij de JO13 voor 3 teams ruimte is om enkele spelers door te schuiven, zodat iedereen veel aan voetballen toekomt.

Bij sommige teams zijn we er in geslaagd om de begeleiding (deels) al in te vullen. Echter is dit nog niet bij alle teams het geval. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de coördinator.

Alvast een heel mooi seizoen gewenst!

M.v.g.

Andreas Witvoet
Coördinator JO-15

v.v. Gorredijk JO15-1