Volg ons op twitter

Partner VV Gorredijk

Menu openen

Teamindeling

In samenspraak met de Technische Commissie en de leiders/trainers is de Jeugdcommissie tot een teamindeling voor het nieuwe seizoen gekomen. Net als de afgelopen jaren, blijft het indelen van de teams een hele, en soms lastige klus. Nu de indeling bekend is, begrijpen wij dat er vragen zijn. De JC biedt u de gelegenheid om deze op de inloopavond van vrijdag 16 juni a.s. te stellen. Op deze avond zijn de coördinatoren van de de Jeugdcommissie aanwezig om deze in behandeling te nemen. Voor de duidelijkheid, de vragen via de mail of telefoon worden niet in behandeling genomen.

De indeling van de inloopavond op vrijdag 16 juni a.s. ziet er als volgt uit:
- Tussen 19:30 en 20:00 voor de categorie JO7, JO8, JO9 (F) en JO11 (E).
- Tussen 20:00 en 20:30 voor de categorie JO13 (D), MO13 (MD) en MO15 (MC).
- Tussen 20:30 en 21:00 voor de categorie JO15 (C), JO17 (B) en JO19 (A).

Het kan voor komen dat spelers nog niet zijn meegenomen in de huidige indeling. Neem dan zo snel mogelijk contact op met de coördinator van betreffende categorie. lijst coördinatoren

De trainersstaf begint concrete vormen aan te nemen, maar met de definitieve invulling wachten we de ontwikkelingen nog even af. Het trainingsschema met daarbij ingevuld ook de trainersbezetting zal in de maand juli op de website worden geplaatst. Naast onze eigen ideeën staan wij uiteraard open voor andere opties, mochten er enthousiaste trainers beschikbaar zijn dan graag contact opnemen met Stefan Willems (06-27976775). Het kan voor komen dat je als huidige trainer nog niet bent benaderd voor volgend seizoen, ook dan graag even contact opnemen.

Ook als je leider wilt worden, dan kun je contact opnemen met de coördinator. Meestal wordt pas na bekendwording van de teamindeling contact opgenomen, dus het kan nog komen. Gemakshalve hebben we nu bij de nog niet zeker zijnde posities puntjes neergezet. En zeker de leiders die de afgelopen seizoenen veel voor ons hebben betekend willen we natuurlijk niet passeren!

De coördinator van de betreffende jeugdcategorie heeft gedurende het seizoen de mogelijkheid om in samenspraak met de trainer(s), leider(s) en spelers/ouders een speler te verschuiven naar een hoger of lager team.

Houdt de website ook goed in de gaten voor de eerste trainingen en eerste wedstrijden.

Ondanks dat het nog een tijdje duurt, alvast een goede vakantie toegewenst en tot het nieuwe voetbalseizoen!

Jeugdcommissie v.v. Gorredijk