SOJG

Zoals u heeft kunnen lezen in de plaatselijke media gaat de Gemeente Opsterland drastisch bezuinigen op onder andere sport. Zo heeft de gemeente vorig jaar de jeugdsubsidie beëindigd. Ook bij de komende bezuinigingsronden zal onze voetbalvereniging weer aan de beurt zijn. Om dehuidige stijgende lijn bij de jeugd te continueren hebben een aantal betrokken leden de spreekwoordelijke koppen bij elkaar gestoken met als doel de momenteel slapende SOJG een nieuw leven in te blazen.

Geschiedenis

De SOJG werd in 1990 opgericht door een aantal personen, die bij de V.V. Gorredijk al een lange staat van dienst hadden: Harm-Jan Bijlsma, Thijs Haak, Jan Rudolphij, Henk de Vries en Henk van Wijk waren de oprichters van een stichting met als doel “het bevorderen en stimuleren van het jeugdvoetbal van V.V. Gorredijk.

Direct na de oprichting werden destijds 70 begunstigers verwelkomd. Het aantal begunstigers steeg vervolgens verder naar ongeveer 100. Die betaalden allemaal minimaal fl. 100,- In de loop van de jaren ‘90 heeft de stichting financieel goed kunnen bijdragen aan de stimulatie van het jeugdvoetbal in Gorredijk.

De toekomst

Onder leiding van onze nieuwe voorzitter Jacob Lageveen willen wij de prestaties van het verleden minimaal evenaren. Begunstigers zijn natuurlijk de kurk waarop wij moeten gaan drijven. Zonder bijdragen kunnen wij het jeugdvoetbal niet ondersteunen.

U kunt jeugdvoetbal in Gorredijk ondersteunen met een minimale bijdrage van € 50,- per jaar. Het huidige bestuur, dat bestaat uit Jacob Lageveen (voorzitter), Carla Bruinsma (secretaris), Joop Rudolphij (penningmeester), Jan Evert Bruinsma (lid) en Rudie Aling (lid), roept daarom alle voetballiefhebbers in Gorredijk op begunstiger te worden van onze Stichting.

Meld u zich nu aan als begunstiger! Het aanmeldingsformulier treft u hier.

Namens het Stichtingsbestuur,

Jacob Lageveen

Voorzitter

Zoals uSOJG.jpgheeft kunnen lezen in de plaatselijke media gaat de Gemeente Opsterland drastisch
leven in te blazen.
Geschiedenis
jeugdvoetbal van V.V. Gorredijk.
in Gorredijk.
De toekomst
bijdragen kunnen wij het jeugdvoetbal niet ondersteunen.
voetballiefhebbers in Gorredijk op begunstiger te worden van onze Stichting.
Meld u zich nu aan als begunstiger! Het aanmeldingsformulier treft u aan in dit blad.
Namens het Stichtingsbestuur,
Jacob Lageveen