Supportersvereniging

Mogen wij 5 minuten van uw tijd?

De Supportersvereniging VV Gorredijk organiseert diverse activiteiten waaronder:

- Klaverjassen en sjoelen
- Vragenvuur
- Bingo
- Thema-avond/feestavond

Daarnaast zorgt de supportersvereniging voor diverse bijdragen voor VV Gorredijk, zoals de afgelopen jaren:

- Een nieuwe tv in de kantine
- Trainingspakken voor de jeugdtrainers
- Sponsoring van diverse (jeugd) activiteiten
- Verkiezing speler van het Jaar
- Een attentie voor ieder elftal wat kampioen wordt, ook bij de jeugd
- Het nieuwe scorebord
- Het bord "Speler van het Jaar"
- De robuuste Picknicksets bij de kantine
- Een nieuwe compressor met toebehoren voor het ballenhok
- Bijdrage aan de geluidsinstallatie in de kantine

Voor slechts € 5,00 per jaar ben je lid van de Supportersvereniging en help je ons deze activiteiten en bijdragen mogelijk te maken.

Lid worden kan door een mailtje te sturen met je adresgegevens en bankrekeningnummer en de tekst dat je akkoord gaat met de jaarlijkse afschrijving van de contributie van jouw bankrekeningnummer. De contributie wordt jaarlijks in oktober of november geïncasseerd.

Mailen kan naarsupportersvereniging@vv-gorredijk.nlof neem contact op met de penningmeester Rutger Kussendrager 06-54942240